Kategorier
Nyhedsbrev
outlet
Der er ingen varer

Lampeskærme fra bosmart.dk

                                                                     Valg af lampeskærm

Er du i tvivl om hvordan din lampeskærm monteres, så har jeg lavet billede og forklaring på montering beskrivelse, tryk på nedenstående link.

 Fatnings og monterings beskrivelse

 

Hos os får du det bredeste udvalg af lampeskærme, vi har et bredt udvalg med de fleste muligheder for motering, i glatte lampeskærme, runde lampeskærme, kegleformet lampeskærme, ovale lampeskærme, plissé lampeskærme, i traditionelle farver og design, retro lampeskærme.

For at finde den rigtige lampeskærm, skal du først og fremmest bestemme dig for hvordan lampeskærmen skal sættes på (montering), jeg har delt lampeskærmene ind i monterings muligheder, så hvis du skal bruge en lampeskærm til at sætte på med pæreklemme E27 (stor rund) så kan du i menuen under lampeskærme finde alle de lampeskærme som kun har den mulighed, nederst på denne side er der streg tegning som illustrerer montering, klik på streg tegning for den montering du skal bruge, så kommer du til alle de lampeskærme som har denne mulighed.

 

 


Underkategorier

 • Ret model
  Lampeskærme i ret model fra bosmart.dk er en skærm man bruger på bordlamper og lamper som står på en skænk eller i vinduskarme, lampeskærmen virker større end lampeskærme i skrå model, stort set alle lampeskærme i ret model laves i Randers.
 • Skrå model
  Lampeskærme i skrå model fra bosmart.dk de små lampeskærme i skrå model anvendes på små bordlamper som står på en skænk, og de store lampeskærme i skrå model bruges på gulvlamper, 75% af de lampeskærme vi har på bosmart, er lampeskærme som vi selv fremstiller her i Randers.
 • Kegleformet
  Kegleformet lampeskærme bruges på stage lamper i vinduskarme, kegle lampeskærme anvendes når det er læse skærme på gulvlamper, eller lampeskærmen anvendes som pendel, kegle lampeskærmen er fremstillet i Randers.
 • Ovale
  Ovale lampeskærme i mange varianter, ovale lampeskærme udmærker sig ved at man kan få en tilsyneladende stor skærm som kan stå i vinduskarmen eller på kaminen eller en skænk, vi laver selv de ovale lampeskærme,
 • Pendler (Stof)
  Pendler i stof, vi fermstller selv pendler i tekstil, pendler til børneværelset, du kan også få lavet din egen pendel i dit eget tekstil, vi forhandler også pendler i tekstil fra eglo, markslojd, og ks-lampeskærme, eg nordic og superline.
 • Håndlavet Lampeskærme
  Håndlavede lampeskærme fra bosmart.dk Håndlavede lampeskærme, er typisk pagode lampeskærme eller 4 eller 6 kantet lampeskærme, som ordet siger er lavet i hånden, der er også mulighed for at få specialfremstillet en lampeskærm den er så håndlavet og vil være dyrer end en af de faste modeller, lampeskærme til alle typer lamper og belysning
 • Plissé komplet med stativ.
  Lampeskærme Plissé komplet med stativ., i ret og skrå model og mange varianter, løse svøb til plissé lampeskærme, og løse lampeskærm stativer, egen produktion af lampeskærmstativer og Plissé svøb til lampeskærme,
 • Plissé Svøb uden stativ
  Plissé svøb til dig som selv har stativ, de angivne størrelser er sidelængde på lampeskærmen, når du tager målet skal du lægge 3 cm til dit stativs længde.
 • Stativ til plissé lampeskærm
  Stativ til Plissé lampeskærm lampeskærm stativ, lampeskærmstativ, lampeskærm stativ til din egen plissé, lampeskærm stativ til din egen plissé betræk, lampeskærm stativ uden betræk, lav din egen plissé lampeskærm og køb stativet her.
 • Lampeskærme til pæreklemme E14 kerte (aflang).
  Lampeskærme til pæreklemme E14 kerte (aflang).
 • Lampeskærme til pæreklemme E14 Krone (lille rund).
  Lampeskærme til pæreklemme E14 Krone (lille rund). hvor man klipser pæren fast på pæren (lille rund pære) i Plissé, runde glatte, ovale, kantet og håndlavede lampeskærme
 • Lampeskærme i Top L-Stel E14 fatning med omløber ring (lille fatning)
  Lampeskærme Top L-Stel til E14 lille fatning med omløber ring lampeskærme til montering i toppen af lampeskærmen til E14 falning (fatning med riller) hvor man skruer lampeskærmen fast på fatningen med omløberring, i Plissé, runde glatte, ovale, kantet og håndlavede lampeskærme
 • Lampeskærme i Bund T-Stel E14 fatning med omløber ring (lille fatning)
  Lampeskærme Bund T-Stel til E14 lille fatning med omløber ring lampeskærme til montering i bunden af lampeskærmen til E14 falning (fatning med riller) hvor man skruer lampeskærmen fast på fatningen med omløberring, i Plissé, runde glatte, ovale, kantet og håndlavede lampeskærme.
 • Lampeskærme til pæreklemme E27 (stor rund)
  Lampeskærme til pæreklemme E27 (stor rund) hvor man klipser skærmen fast på pæren E27 (stor rund pære), i Plissé, runde glatte, ovale, kantet og håndlavede lampeskærme
 • Lampeskærme til Bærestativ
  Lampeskærme til Bærestativ lampeskærme til at ligge på det på lampen fastmonterede lampeskærm holder indvendig mål på skærmene er 98mm (dansk Standart, i Plissé, runde glatte, ovale og håndlavede lampeskærme.
 • Lampeskærme i bund T-stel E27 fatning med omløber ring
  Lampeskærme T-stel stor fatning med omløber ring lampeskærme til montering i bund af skærmen til E27 falning (fatning med riller) hvor man skruer lampeskærmen fast på fatningen med omløberring, i Plissé, runde glatte, ovale, kantet og håndlavede lampeskærme.
 • Lampeskærme i bund TNF-stel E27 fatning (2 delt)
  Lampeskærme til TNF-stel storfatning (2 delt) lampeskærme til montering i bund af skærmen til E27 gammel dansk fatning, det er hvor man skal skille fatningen ad i 2 dele og spænde lampeskærmen fast mellem de 2 fatningsdele, i Plissé, runde glatte, ovale lampeskærme.
 • Lampeskærme i Top L-Stel E27 fatning med omløber ring
  Lampeskærme Top L-Stel til stor fatning med omløber ring lampeskærme til montering i toppen af lampeskærmen til E27 falning (fatning med riller) hvor man skruer lampeskærmen fast på fatningen med omløberring, i Plissé, runde glatte, ovale, kantet og håndlavede lampeskærme
 • Lampeskærme i Top LNF-Stel E27 fatning (2 delt)
  Lampeskærme Top LNF-Stel stor fatning (2 delt) lampeskærme til montering i toppen af lampeskærmen til E27 gammel dansk fatning hvor man deler fatningen i 2 dele og spæner lampeskærmen fast mellem fatningsdelene, i Plissé, runde glatte lampeskærme
 • TILBUD - Lampeskærme
  Lampeskærme fra bosmart.dk Lamper, Lampeskærme, Belysning, i alle prisklasser, OUTLET til under ½ pris, køb nu og betal når du vil, e-mærket netbutik, stort udvalg i egen produceret lampeskærme, stort udvalg i indendørs belysning og udendørs belysning
 • Lampeskærm stativer til håndlavet
  Lampeskærm stativer til håndlavet, Stativer til håndsyet lampeskærme, i buet rund model, 4 kantet model, 6 kantet model.
 • Rosette til væg
  plissé væglampe, plissé loftlampe, plisse væg lampe, plisse loftlampe, plisse væg rosette, plisse loft rosette
 • Rosette til loft
  Rosette til loft, plissé loftlampe, plissé loftlampe, plisse loftlampe, plisse loftlampe, plisse loftrosette, plisse loft rosette, plafond i plisse, plisse plafond.